"Je zou bijna niet geloven dat ik op de voor-foto sta!"


Dag lieve lezers,

Ik wil graag mijn persoonlijke succesverhaal met jullie delen. In 2024, het jaar dat ik 30 werd, besloot ik dat het tijd was om mijn levensstijl te veranderen en enkele kilo's kwijt te raken. Als kinesitherapeut begreep ik maar al te goed het belang van een gezonde levensstijl, maar het lukte me niet om zelf verandering te brengen. Er waren wat extra kilootjes bijgeslopen en ik had een duwtje in de rug nodig. Gelukkig had ik van mijn vrienden positieve recensies gehoord over Tim Torfs, en dus besloot ik in december voor een intakegesprek te gaan bij coach Otto, zodat ik op 2 januari goed geïnformeerd en vooral gemotiveerd kon beginnen.

Bij de eerste weging was ik al positief verrast en het motiveerde me om door te zetten. Bovendien voelde ik me na slechts één week al geweldig energiek en goed, dankzij de supplementen. De weken daarna gingen op dezelfde positieve manier verder. Het verbaasde me hoe makkelijk de kilo's eraf gingen met slechts enkele aanpassingen in mijn levensstijl, gezonde supplementen en zonder extra te sporten, maar vooral zonder hongergevoel! Na slechts 10 weken had ik mijn streefgewicht bereikt. Ik was 10 kg afgevallen in 8 weken!Het was 11 jaar geleden dat ik me zo slank voelde, en destijds moest ik dagelijks joggen om dat gewicht te bereiken! Ook vond ik de opvolggesprekken om te controleren of ik mijn gewicht behield na het afronden van het dieet zeer nuttig.

Laat me jullie vertellen, het is een complete metamorfose! Ik voel me lichter, energieker, heb meer zelfvertrouwen en ik kan dit dieet echt aan iedereen aanraden. Het is bijna niet te geloven dat ik het ben!

Inmiddels ben ik in mei 30 geworden en ik voel me echt op mijn best. Ik ben zo dankbaar voor Tim en Otto! Ik blijf de supplementen nemen en dagelijks 2 liter water drinken, omdat ik me daar zo geweldig bij voel. Maar voor de rest eet en drink ik waar ik zin in heb en blijf ik toch mooi op gewicht.

Ik kan dit dieet alleen maar aan iedereen aanbevelen!

Lieve groetjes,

Laura Moonen uit Paal-Beringen

Ps. Ik werk ook als dierenosteopaat onder de naam Laura Moonen Animal Osteopathy.  

Tim Torfs dieet & supplementen

Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences