Genieten van een heerlijk gezond vispannetje
Ingrediënten
- 500 gram gemengde visfilets (bijv. zalm, kabeljauw, tong), in blokjes
- 500 gram mosselen, schoongemaakt
- 1 ui, fijngehakt
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- 2 tomaten, in blokjes
- 250 ml visbouillon
- 250 ml passata (gezeefde tomaten)
- 2 eetlepels olijfolie
- Handvol verse peterselie, fijngehakt
- Zout en peper naar smaak
Bereiding
- Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak ze glazig.
- Voeg de tomatenblokjes toe en laat ze even meebakken.
- Voeg de visbouillon, passata. Roer goed door en breng aan de kook.
- Voeg de visfilets en mosselen toe aan de saus. Breng op smaak met zout en peper.
- Bedek de pan met een deksel en laat het geheel ongeveer 10-15 minuten sudderen, of tot de vis gaar is en de mosselen open zijn.
- Bestrooi het gerecht met verse peterselie.
- Serveer het eenpansgerecht warm.
Geniet van dit heerlijke eenpansgerecht van verschillende vis en mosselen met tomatensaus!
Tim's Zwarte PeperDe zomer is de beste tijd om te genieten van verse tomaten in je gerechten. Ze geven een vollere smaak aan je gerechten door de rijpheid, zonlicht en verse oogst.
Elke verliest 25 kilo in amper 4 maanden dankzij Tim TorfsHeel twijfelachtig nam ik contact, want ik wist niet als dit wel wat voor mij was. Een dieet, zou ik dat wel kunnen? Laat staan volhouden? Maar ik was klaar voor mijn nieuwe ik! |