Groente-bonensoep met scampi | Instituut Tim Torfs

Groente-bonensoep met scampi

Groente-bonensoep met scampi

Hier is een recept voor groente bonensoep met scampi voor 4 personen:

Ingrediënten:

  • 1 liter water
  • 2 groentebouillonblokjes
  • 1 blik cannellinibonen, afgespoeld en uitgelekt
  • 450 gram wokgarnalen (diepvries), ontdooid
  • 800 gram Italiaanse roerbakmix (een mix van groenten zoals paprika, courgette, champignons, etc.)
  • 100 gram pesto
  • Olijfolie
  • Zout en peper naar smaak
  • Indien gewenst kan je ook rivierkreeftjes toevoegen

Bereidingswijze:

  1. Verhit een scheutje olijfolie in een grote soeppan op middelhoog vuur.
  2. Voeg de Italiaanse roerbakmix toe en bak deze kort tot de groenten beginnen te slinken.
  3. Voeg het water en de groentebouillonblokjes toe aan de pan. Breng aan de kook en laat de bouillon ongeveer 10 minuten zachtjes pruttelen.
  4. Voeg de cannellinibonen toe aan de pan en laat de soep nog eens 5 minuten sudderen.
  5. Voeg de ontdooide wokgarnalen toe aan de soep en laat ze 2-3 minuten meekoken, of tot ze gaar zijn.
  6. Roer de pesto door de soep en breng op smaak met zout en peper.
  7. Laat de soep nog een paar minuten zachtjes pruttelen zodat alle smaken goed kunnen mengen.
  8. Serveer de groente bonensoep met scampi warm. Garneer eventueel met een scheutje olijfolie en wat verse basilicum.

Deze groente bonensoep met scampi is een heerlijke en voedzame maaltijd. De combinatie van de smaakvolle groenten, de romige pesto en de malse scampi zorgt voor een heerlijke smaakbeleving. Geniet ervan!

Gezonde recepten

Gezonde recepten

Gezonde recepten Fase 1 Dieetfase Het Tim Torfs lifestyle programma is gebaseerd op de combinatie voedingsplan, supplementen en begeleiding....

Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

Slank met Tim Torfs

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences