Een heerlijk recept met Berloumi voor 2 personen: Gebakken witloof met veenbessen en Berloumi.
Ingrediënten:
- 500 g witloof
- 100 g veenbessen
- 200 g Berloumi kaas
- 2 eetlepels olijfolie
- Zout en peper naar smaak
Bereidingswijze:
- Snijd het witloof in de lengte doormidden.
- Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur.
- Bak het witloof in de pan tot het mooi bruin en gekarameliseerd is.
- Voeg de veenbessen toe en bak nog even mee tot ze zacht zijn.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Snijd de Berloumi kaas in plakken en leg deze op het witloof.
- Laat de kaas smelten onder de grill of in de oven tot hij mooi goudbruin is.
- Serveer het gebakken witloof met veenbessen en Berloumi als bijgerecht of als hoofdgerecht met aardappelpuree of een frisse salade.
Geniet van dit heerlijke gerecht met Berloumi kaas!
Berloumi, Belgische grillkaasBerloumi is een Belgische grillkaas. Je kan onze kaas bakken, grillen, wokken, BBQ'en, frituren, airfryen, ... |
Daen verliest 25,2 kilo in 11 weken! "Wat een hunk!"Een complete metamorfose in amper 3 maanden tijd! Zonder honger! Zonder shakes! Zonder vervangmaaltijden! |