Toast met champignon, savooi en gorgonzola voor 2 personen:
Ingrediënten:
- 4 sneetjes zuurdesembrood
- 1 sjalot, fijngehakt
- Savooikool, een paar bladeren fijngesneden
- 250 g champignons, in plakjes gesneden
- Verse bieslook, fijngehakt
- 100 g gorgonzola, verkruimeld
- 50 g walnoten, grof gehakt
- 2 el gezouten boter
Bereidingswijze:
- Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur en smelt de gezouten boter. Voeg de fijngehakte sjalot toe en bak tot ze zacht en lichtbruin zijn.
- Voeg de fijngesneden savooikool toe aan de pan en bak tot ze iets zachter zijn geworden.
- Voeg de plakjes champignons toe en bak ze tot ze goudbruin en zacht zijn. Breng op smaak met zout en peper.
- Rooster ondertussen de sneetjes zuurdesembrood.
- Beleg de geroosterde sneetjes zuurdesembrood met het champignon-savooi mengsel.
- Verkruimel de gorgonzola over de toast en bestrooi met verse bieslook en gehakte walnoten.
- Serveer de toast met champignon, savooi en gorgonzola direct.
Geniet van je heerlijke toast met champignon, savooi en gorgonzola!
Kipfilets met honing, groenten & rijstHier is een recept voor kip met honing en rijst, geserveerd met groenten voor 2 personen: Ingrediënten: 2 kipfilets 2 eetlepels honing 2 eet... |