Toast met champignons, savooikool & gorgonzola | Instituut Tim Torfs

Toast met champignons, savooikool & gorgonzola

Toast met champignons, savooikool & gorgonzola

Toast met champignon, savooi en gorgonzola voor 2 personen:

Ingrediënten:

  • 4 sneetjes zuurdesembrood
  • 1 sjalot, fijngehakt
  • Savooikool, een paar bladeren fijngesneden
  • 250 g champignons, in plakjes gesneden
  • Verse bieslook, fijngehakt
  • 100 g gorgonzola, verkruimeld
  • 50 g walnoten, grof gehakt
  • 2 el gezouten boter

Bereidingswijze:

  1. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur en smelt de gezouten boter. Voeg de fijngehakte sjalot toe en bak tot ze zacht en lichtbruin zijn.
  2. Voeg de fijngesneden savooikool toe aan de pan en bak tot ze iets zachter zijn geworden.
  3. Voeg de plakjes champignons toe en bak ze tot ze goudbruin en zacht zijn. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Rooster ondertussen de sneetjes zuurdesembrood.
  5. Beleg de geroosterde sneetjes zuurdesembrood met het champignon-savooi mengsel.
  6. Verkruimel de gorgonzola over de toast en bestrooi met verse bieslook en gehakte walnoten.
  7. Serveer de toast met champignon, savooi en gorgonzola direct.

Geniet van je heerlijke toast met champignon, savooi en gorgonzola!

Kipfilets met honing, groenten & rijst

Kipfilets met honing, groenten & rijst

Hier is een recept voor kip met honing en rijst, geserveerd met groenten voor 2 personen: Ingrediënten: 2 kipfilets 2 eetlepels honing 2 eet...

Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

Slank met Tim Torfs

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences