Artisjokhartendip
Artisjokhartendip

Ingrediënten (4 personen)

  • 8 artisjokharten
  • Sap van een halve citroen
  • Twee flinke theelepels tahin (sesampasta)
  • Vers gehakte knoflook naar smaak
  • Zeezout
  • Olijfolie

Artisjokhartendip, eens iets anders dan guacamole! Een dip van artisjokharten en tahin, lekker met verse groenten zoals paprika, radijs, wortel en/of komkommer.

Artisjokhartendip

Neem ongeveer 8 artisjokharten, doe het in je blender samen met vers geperst citroensap van een halve citroen, twee theelepels tahin, zoveel vers gehakte knoflook als je wilt en wat zeezout. Voeg een beetje olijfolie toe om het lekker en soepel te maken, druk op de power-knop op je blender en mix tot je een spread hebt! Voeg indien nodig meer olijfolie toe.

Afslanken en lekker eten met Tim Torfs

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.

Over de schrijver
Reactie plaatsen
Perfect om te bakken, braden en grillen Slechts één spray is voldoende Ook handig voor het invetten van je bakvorm ...
De BBQ toppingsauzen zijn vegetarisch & veganistisch en hebben een handige hersluitbare verpakking.
Snickers Hi Protein Bar van Mars heeft dezelfde overheerlijke karamel, pinda en chocolade smaak als de gewone Snicker, maar bevat daarnaast ook 22g Eiwit per reep!...

Deze bouillon combineert de sublieme smaak die u verwacht van Sublimix met de strengste kwaliteitsnormen. Sublimix groentenbouillon bevat geteelde ingrediënten van de fijnste kwaliteit, en dat proe...