Die leuke ronde courgette bollen zijn ideaal om als eetbaar stoofpotje te gebruiken. En het ziet er nog leuk uit op je bord ook!
Courgette stoofpotjes
Oven voorverwarmen op 200 graden. Courgette uithollen en met peper en zout insmeren aan de binnenkant. Courgettes 20 minuten in de oven zetten. Gehakt rullen in een pan met anti-aanbaklaag. Groenten, kruiden en tomatenpuree toevoegen en laten garen. Het gehakt mengsel in de courgettes scheppen en dan nog 15/20 min in de oven afbakken.
Bereidingstijd: 40 minuten
Ingrediënten 2 personen
- 4 ronde courgettes
- 200 gram gehakt
- 2 uien (gesnipperd)
- 2 teentjes knoflook (fijngehakt)
- 2 tomaten (in blokjes)
- 1 paprika (in stukjes)
- 150 ml tomatenpuree
- 1 tl kaneel
- 1 tl ras el ranout
- Versgemalen peper en zout