arrow_drop_up arrow_drop_down
10 juli 2019 

Courgette stoofpotjes

Ingrediënten 2 personen

  • 4 ronde courgettes
  • 200 gram gehakt
  • 2 uien (gesnipperd)
  • 2 teentjes knoflook (fijngehakt)
  • 2 tomaten (in blokjes)
  • 1 paprika (in stukjes)
  • 150 ml tomatenpuree

Bereiding

Die leuke ronde courgette bollen zijn ideaal om als eetbaar stoofpotje te gebruiken. En het ziet er nog leuk uit op je bord ook!

Courgette stoofpotjes

Oven voorverwarmen op 200 graden. Courgette uithollen en met peper en zout insmeren aan de binnenkant. Courgettes 20 minuten in de oven zetten. Gehakt rullen in een pan met anti-aanbaklaag. Groenten, kruiden en tomatenpuree toevoegen en laten garen. Het gehakt mengsel in de courgettes scheppen en dan nog 15/20 min in de oven afbakken.

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs 1 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.s!

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Koekje erbij?