Courgetti bolognaise
Courgetti bolognaise
09 mei 2020 
0 min. leestijd

Courgetti bolognaise

Ingrediënten

  • 2 uien
  • 3 teentjes knoflook
  • 100 gr rundergehakt
  • 1 brikje tomatenpassata
  • 1 courgette
  • Paprikapoeder
  • Peper
  • zout

Bereiding

Pel en versnipper de knoflook en bak deze met de pamspray aan (niet bruin!), voeg de versnipperde uien toe en laat deze glazig worden.  Voeg het rundergehakt toe en bak dit rul.  Kruid met peper, zout en paprikapoeder (naar believen).  Voeg de passata toe en laat nog even sudderen op een laag vuurtje.  Laat de deksel van de pot zodat overtollig vocht verdwijnt.  Was ondertussen de courgette en haal deze door de mandoline.  Schep de courgetti in een diep bord.  Dien de saus heet op, zo hoef je de courgetti niet te bakken.

Smakelijk!

Over de schrijver
dlzDGhcKF
Door

dlzDGhcKF

op 06 Aug 2020

iImsACSDaou

Inge
Door

Inge

op 24 Aug 2020

Mag courgette dan in fase 1?

Reactie plaatsen
Perfect om te bakken, braden en grillen Slechts één spray is voldoende Ook handig voor het invetten van je bakvorm ...
De BBQ toppingsauzen zijn vegetarisch & veganistisch en hebben een handige hersluitbare verpakking.
Snickers Hi Protein Bar van Mars heeft dezelfde overheerlijke karamel, pinda en chocolade smaak als de gewone Snicker, maar bevat daarnaast ook 22g Eiwit per reep!...

Deze bouillon combineert de sublieme smaak die u verwacht van Sublimix met de strengste kwaliteitsnormen. Sublimix groentenbouillon bevat geteelde ingrediënten van de fijnste kwaliteit, en dat proe...