Gekookt ei
Gekookt ei

Ingrediënten (2 personen) 

  • 1 ei gekookt
  • water
  • zout

Bereiding gekookt ei

Je hoort je buik weer rommelen. Laten we dit even maar snel oplossen door een eitje te koken. Hieruit kan je zelf kiezen uit 3 soorten vormen voor een ei:

  • Zacht ei 3-4 minuten.
  • Halfzacht ei 5-6 minuten
  • Hard ei 8 minuten

Je kan een ei op verschillende manieren toepassen maar laten we nu maar op de simpele manier gewoon een beetje zout toevoegen.

Afslanken en lekker eten met Tim Torfs

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.

Over de schrijver
Reactie plaatsen
Perfect om te bakken, braden en grillen Slechts één spray is voldoende Ook handig voor het invetten van je bakvorm ...
De BBQ toppingsauzen zijn vegetarisch & veganistisch en hebben een handige hersluitbare verpakking.
Snickers Hi Protein Bar van Mars heeft dezelfde overheerlijke karamel, pinda en chocolade smaak als de gewone Snicker, maar bevat daarnaast ook 22g Eiwit per reep!...

Deze bouillon combineert de sublieme smaak die u verwacht van Sublimix met de strengste kwaliteitsnormen. Sublimix groentenbouillon bevat geteelde ingrediënten van de fijnste kwaliteit, en dat proe...