Bereiding
Snijd aubergine en courgette in de lengte in plakken, bestrijk met olijfolie en grill of bak om en om goudbruin in een koekenpan. Snijd de tomaten in schijfjes en de geitenkaas in blokjes. Verwarm de oven voor op 200 graden en vet intussen een ovenschaal in met olijfolie. Vul de bodem van de schaal met een laagje courgette, tomaten en aubergine. Kruid het laagje met een een beetje rozemarijn, tijm, oregano, peper en zout. Verdeel hier wat blokjes geitenkaas overheen en leg daar een laag lasagnebladen op. Strijk hier een dun laagje yoghurt overheen en herhaal dit tot je door de ingrediënten heen bent. Schenk de overgebleven yoghurt over het geheel en plaats de schaal in de oven. Bak gedurende 25 minuten tot deze goudbruin is en klaar is je Griekse lasagne. Wij hebben ‘m getest en geloof ons: hij is heerlijk…
Eet smakelijk!
Bron: www.wessalicious.com
Ingrediënten (2 Personen)
1 aubergine
1 courgette
3 tomaten
100 gram lasagnebladen
250 ml Griekse yoghurt
125 gram geitenkaas
50 gram geraspte Parmezaanse kaas
1 tl tijm
halve tl rozemarijn
1 tl gedroogde oregano
peper en zout
Materialen
Oven
Ovenschaal