Havermoutpannenkoek
Havermoutpannenkoek
  • 150 gr havermout
  • 4 appels
  • 3 eieren
  • 8 el amandelmelk
  • 1 snuifje kaneel
  • 2 el kokosolie
  • 250 gr aardbeien

Doe de havermout in de blender en mix tot meel.  Schil de appels en verwijder het klokhuisje en snij ze in stukjes.  Stoom de appelstukjes gaar.  Doe de appels bij de havermout in de blender en voeg de eieren, amandelmelk en kaneel toe.  Mix tot een glad beslag.  Verhit de kokosolie in de pan en neem met een soeplepel wat beslag en leg in de pan.  Laat bruin worden, draai om en druk plat met een spatel. Serveer met aardbeien of ander fruit.  Heerlijk als ontbijt of als tussendoor!

Over de schrijver
Reactie plaatsen
Perfect om te bakken, braden en grillen Slechts één spray is voldoende Ook handig voor het invetten van je bakvorm ...
De BBQ toppingsauzen zijn vegetarisch & veganistisch en hebben een handige hersluitbare verpakking.
Snickers Hi Protein Bar van Mars heeft dezelfde overheerlijke karamel, pinda en chocolade smaak als de gewone Snicker, maar bevat daarnaast ook 22g Eiwit per reep!...

Deze bouillon combineert de sublieme smaak die u verwacht van Sublimix met de strengste kwaliteitsnormen. Sublimix groentenbouillon bevat geteelde ingrediënten van de fijnste kwaliteit, en dat proe...