- 1 ajuin, fijngesnipperd
- 1 rode paprika, zaadlijsten verwijderd, in blokjes gesneden
- 1 groene paprika, zaadlijsten verwijderd, in blokjes gesneden
- 2 teentjes knoflook uit de knijper
- 1 gedroogd rood pepertje, in fijne schijfjes gesneden
- 200 gr kipfilet, in blokjes gesneden
- Pamspray
- 1 blik tomatenvlees in blokjes
- Knorr Drinkbouillon tuinkruiden
- kurkuma
- koriander in poeder
- komijn
Bereiding
Verhit de pamspray en fruit hierin de ajuin 5 min. Doe er het kippenvlees + look + schijfjes peper + rode en groene paprika bij en roerbak 5 min. Overgiet met het tomatenvlees en de knorr drinkbouillon en laat 15 min sudderen op een zacht vuurtje. Kruid met kurkuma, koriander en komijn en laat het geheel nog 5 min verder sudderen.
In fase 2 kan je serveren met zilvervliesrijst
Brigitte Dessart
op 25 Apr 2020Tim
op 06 Oct 2020Brigitte Puls
op 18 Sep 2020Jeanine
op 16 Jan 2021