arrow_drop_up arrow_drop_down
9 januari 2020 

Kip Jalfrezi

  • 1 ajuin, fijngesnipperd
  • 1 rode paprika, zaadlijsten verwijderd, in blokjes gesneden
  • 1 groene paprika, zaadlijsten verwijderd, in blokjes gesneden
  • 2 teentjes knoflook uit de knijper
  • 1 gedroogd rood pepertje, in fijne schijfjes gesneden
  • 200 gr kipfilet, in blokjes gesneden
  • Pamspray
  • 1 blik tomatenvlees in blokjes
  • Knorr Drinkbouillon tuinkruiden
  • kurkuma
  • koriander in poeder
  • komijn

Bereiding

Verhit de pamspray en fruit hierin de ajuin 5 min. Doe er het kippenvlees + look + schijfjes peper + rode en groene paprika bij en roerbak 5 min.   Overgiet met het tomatenvlees en de knorr drinkbouillon en laat 15 min sudderen op een zacht vuurtje. Kruid met kurkuma, koriander en komijn en laat het geheel nog 5 min verder sudderen.

In fase 2 kan je serveren met zilvervliesrijst

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Koekje erbij?