Page content

article content

Komkommerrolletjes

komkommerrolletjes-(002)

Ingrediënten (fase 2)

150 zongedroogde tomaten
15verse olijven
1 komkommer
200 Ricotta
1 bio limoen
1 eI tijm
peper
Zout

Bereiding

Was de komkommer. Snijd met een dunschiller lange repen van de komkommer. Schil drie tot vier repen. Draai vervolgens de komkommer een kwartslag en schil opnieuw drie tot vier repen. Werk zo de komkommer rond. Het middelste deel blijft over. Leg de komkommerrepen open op een grote snijplank en bestrooi met zout. Meng ondertussen de ricotta met twee eetlepels olie van de zongedroogde tomaten en kruid met peper en tijm. Snijd de zongedroogde tomaten en olijven in stukjes en meng onder de ricotta. Was de komkommerrepen na tien minuten af en leg open op een keukenpapier. Dep droog. Snijd de repen komkommer in tweeën. Leg telkens een theelepel ricottamengeling op een halve reep komkommer en rol op. Besprenkel met een beetje limoensap.

Comment Section

0 reacties op “Komkommerrolletjes

Plaats een reactie


*