arrow_drop_up arrow_drop_down
30 december 2019 

Oosterse rosbiefsalade

Ingrediënten (2 personen) 

  • 200 gram rosbief
  • 3 eetlepels sojasaus
  • 2 eetlepels sesamolie
  • 4 eetlepels olijfolie
  • handvol rucola
  • handvol sesamzaadjes

Bereiding Oosterse rosbiefsalade

Vraag of je slager 200 tot 250 gram gebraden rosbief vers voor je afsnijdt in plakken, iets dikker dan normaal. Haal ruim een half uur voor serveren de rosbief uit de koelkast, om deze op kamertemperatuur te kunnen eten en drapeer deze op een mooi bord. Bij alle samenvoegen van alle ingrediënten krijg je de heerlijke rosbiefsalade wat gegeten kan worden bij het diner en als lunch.

Afslanken en lekker eten met Tim Torfs

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Koekje erbij?