Pasta tricolore

Bereiding

Pan water met zout voor de pasta opzetten, ondertussen de courgette, knoflook en tomaten in stukjes snijden. Als het water kookt de pasta hieraan toevoegen en dan een hapjespan voorzien van olijfolie, kipfiletblokjes hierin aanbakken, als de kipfilet begint te kleuren dan de courgette erbij doen, kort even meebakken, dan de tomaten toevoegen en de knoflook. Alles lekker even aanzetten en daarna afblussen met room en op smaak brengen met peper en zout en eventueel tijm (gedroogd). Pasta afgieten en door de saus mengen en opscheppen. Eet smakelijk!

Ingrediënten (2 personen)

– 200 gr. Spaghetti
– 200 gr. Kipfilet
– 2 grote trostomaten
– 6 snacktomaatjes
– 2 tenen knoflook
– 1 courgette
– Room
– Olijfolie
– Peper
– Zout

Materialen

– pan
– mes
– snijplank
– vergiet

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Koekje erbij?