arrow_drop_up arrow_drop_down
2 december 2018 

Pittige Goulash

Wij krijgen er altijd zo’n lekker wintersportgevoel van en het goede nieuws… je kunt het gewoon eten tijdens Tim Torfs dieet Fase 1 én het is ook nog eens heel eenvoudig te bereiden. Oké, hij moet zo’n 2,5 uur staan, maar in de tussentijd kun je gewoon andere dingen doen!

Bereiding van Tim Torfs dieet Goulash

Fruit de uien in een grote braadpan tot ze glazig zien. Maal wat Himalayazout over de riblappen, voeg het vlees bij de uien en bak even kort Goulashaan (2 minuten). Doe daarna de paprikareepjes in de pan en bak nogmaals 2 minuten aan. Voeg vervolgens tomatenpuree, karwijzaad, paprikapoeder, sambal en water toe, deksel op de pan en zeker 2,5 uur laten stoven op laag vuur.

Resultaat:

Een heerlijke Tim Torfs dieet Fase 1 Goulash! Eventueel zou je er puree of rijst van bloemkool bij kunnen eten. Het klinkt gek, maar is echt een goede koolhydraatvervanger!

Tip:

Ben je inmiddels in Fase 2? Dan ook heerlijk met een zoete aardappelpuree!

Afslanken en lekker eten met Tim Torfs

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Het Tim Torfs dieet bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs dieet Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Geniet nu ook thuis van deze gezonde dieet producten...

PAM Original

Perfect om te bakken, braden en grillen Slechts één spray is voldoende Ook handig voor het invetten van je bakvorm ...

Smaakgeheimen

De BBQ toppingsauzen zijn vegetarisch & veganistisch en hebben een handige hersluitbare verpakking.

Snickers Hi Protein Bar

Snickers Hi Protein Bar van Mars heeft dezelfde overheerlijke karamel, pinda en chocolade smaak als de gewone Snicker, maar bevat daarnaast ook 22g Eiwit per reep!...

Groentebouillon

Deze bouillon combineert de sublieme smaak die u verwacht van Sublimix met de strengste kwaliteitsnormen. Sublimix groentenbouillon bevat geteelde ingrediënten van de fijnste kwaliteit, en dat proe...

Koekje erbij?