Pittige Goulash
Pittige Goulash
02 december 2018 
1 min. leestijd

Pittige Goulash

Wij krijgen er altijd zo’n lekker wintersportgevoel van en het goede nieuws… je kunt het gewoon eten tijdens Tim Torfs dieet Fase 1 én het is ook nog eens heel eenvoudig te bereiden. Oké, hij moet zo’n 2,5 uur staan, maar in de tussentijd kun je gewoon andere dingen doen!

Fruit de uien in een grote braadpan tot ze glazig zien. Maal wat Himalayazout over de riblappen, voeg het vlees bij de uien en bak even kort Goulashaan (2 minuten). Doe daarna de paprikareepjes in de pan en bak nogmaals 2 minuten aan. Voeg vervolgens tomatenpuree, karwijzaad, paprikapoeder, sambal en water toe, deksel op de pan en zeker 2,5 uur laten stoven op laag vuur.

Een heerlijke Tim Torfs dieet Fase 1 Goulash! Eventueel zou je er puree of rijst van bloemkool bij kunnen eten. Het klinkt gek, maar is echt een goede koolhydraatvervanger!

Ben je inmiddels in Fase 2? Dan ook heerlijk met een zoete aardappelpuree!

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Het Tim Torfs dieet bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs dieet Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.

Over de schrijver
Reactie plaatsen
Perfect om te bakken, braden en grillen Slechts één spray is voldoende Ook handig voor het invetten van je bakvorm ...
De BBQ toppingsauzen zijn vegetarisch & veganistisch en hebben een handige hersluitbare verpakking.
Snickers Hi Protein Bar van Mars heeft dezelfde overheerlijke karamel, pinda en chocolade smaak als de gewone Snicker, maar bevat daarnaast ook 22g Eiwit per reep!...

Deze bouillon combineert de sublieme smaak die u verwacht van Sublimix met de strengste kwaliteitsnormen. Sublimix groentenbouillon bevat geteelde ingrediënten van de fijnste kwaliteit, en dat proe...