Romige Toscaanse scampi’s
Romige Toscaanse scampi’s
14 januari 2020 
0 min. leestijd

Romige Toscaanse scampi’s

  • 150 gr scampi’s
  • 2 handenvol kerstomaatjes
  • Verse peterselie
  • 1 blikje kokosroom of cashewroom
  • 1 rode paprika
  • Provençaalse kruiden
  • Peper
  • Zout
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 witte uien
  • 1 doosje champignons

Pel en versnipper de uien en de knoflook en fruit de uien glazig.  Voeg de paprika toe en laat beetgaar worden.  Voeg de scampi’s en de champignons toe.  Dan mag de room erbij en als laatste de tomaatjes. Werk af met verse peterselie.  Dien op met eventueel wat stokbrood.

Over de schrijver
Reactie plaatsen
Perfect om te bakken, braden en grillen Slechts één spray is voldoende Ook handig voor het invetten van je bakvorm ...
De BBQ toppingsauzen zijn vegetarisch & veganistisch en hebben een handige hersluitbare verpakking.
Snickers Hi Protein Bar van Mars heeft dezelfde overheerlijke karamel, pinda en chocolade smaak als de gewone Snicker, maar bevat daarnaast ook 22g Eiwit per reep!...

Deze bouillon combineert de sublieme smaak die u verwacht van Sublimix met de strengste kwaliteitsnormen. Sublimix groentenbouillon bevat geteelde ingrediënten van de fijnste kwaliteit, en dat proe...