- 60 gr zilvervliesrijst of wilde rijst
- 1 el wokolie
- 1 cm verse gember
- 1 teen knoflook
- 200 gr rundergehakt
- 1 el chilisaus
- 1 blikje doperwten
- 200 gr tofu
- Zout en peper
- Handvol spinazie
Bereid de rijst volgens de instructies (indien je geen koolhydraten wenst te eten, kan je dit vervangen door de Tim Torfs bloemkoolrijst). Verhit de wokolie in de wokpan en fruit de geraspte gember en de geperste knoflook gedurende 1 minuut. Voeg het rundergehakt toe en bak dit gedurende 2 minuten. Voeg de chilisaus toe en laat 2 minuten op een laag vuur bakken. Voeg nu de doperwten en spinazie toe en de in blokjes gesneden tofu. Breng op smaak met zout en peper. Laat verder sudderen op een laag vuur gedurende 5 minuten.
Dien op en werk af met lente ui.