Tim Torfs maiskoekjes
Tim Torfs maiskoekjes
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 bosje selderij
  • 1 rode ui
  • 300 gr verse gekookte mais
  • 1 tl koriander
  • 1 tl komijn in poedervorm
  • Zout en peper
  • 2 eieren
  • 60 gr bloem
  • Kokosvet

Fruit de knoflook, de fijngesneden selderij en rode ui aan in een wok met de kokosolie.  Pureer de mais en doe de selderij, ui en look en de kruiden in een kom.  Roer alles goed door mekaar.  Breng de inhoud van de kom op smaak met peper en zout.  Voeg nu de eieren en de bloem toe en kneed net zolang er een kleverige massa ontstaat.  Doe het kokosvet in de wok en maak het heet.  Doe 1 el maismix in het vet, druk deze voorzichtig plat op de bodem van de pan en laat aan beide kanten mooi bruin kleuren.  Je bakt ongeveer 12 koekjes.

Over de schrijver
Reactie plaatsen
Perfect om te bakken, braden en grillen Slechts één spray is voldoende Ook handig voor het invetten van je bakvorm ...
De BBQ toppingsauzen zijn vegetarisch & veganistisch en hebben een handige hersluitbare verpakking.
Snickers Hi Protein Bar van Mars heeft dezelfde overheerlijke karamel, pinda en chocolade smaak als de gewone Snicker, maar bevat daarnaast ook 22g Eiwit per reep!...

Deze bouillon combineert de sublieme smaak die u verwacht van Sublimix met de strengste kwaliteitsnormen. Sublimix groentenbouillon bevat geteelde ingrediënten van de fijnste kwaliteit, en dat proe...