4 april 2019 

Veggie spring rolls

2 personen

  • 4 rijsvellen
  • ½ komkommer
  • 2 geraspte wortel
  • 1 avocado
  • 1el ketjap
  • Rucola
  • 1 rode ui
  • Handvol kerstomaatjes
Veggie spring rolls

Veggie spring rolls

Snij de rode ui fijn.  Lepel de avocado uit en snij in kleine blokjes.   Rasp de wortel en snij de komkommer in fijne reepjes.  Halveer de kerstomaatjes.  Neem een bord met lauw water.  Dompel 1 voor 1 de rijstvellen even in het lauwe water (niet te lang anders scheuren ze bij het oprollen).  Leg het rijstvel op een ander bord en beleg het midden met de ui ,de avocado, de komkommer en de wortel.  Werk af met rucola.  Druppel er wat ketjap over.  Flap de boven- en onderkant naar binnen en rol de ‘wrap’ van links naar rechts strak dicht.  Dien op met een zoetzuur sausje of nog wat ketjap.  Smakelijk!

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Koekje erbij?