Winterse-witloof-wok
Winterse-witloof-wok
05 december 2018 
0 min. leestijd

Winterse-witloof-wok

-4 witloof (stronkjes)
-2 wortelen (in reepjes)
-2 pastinaken (in reepjes)
-2 Jonagold appels (in reepjes)
-1 ui (gesnipperd)
-1 lookteentje (geperst)
-3 centimeters gember (verse, geraspt)
-takje dragon (enkele)
-150 gram kruidenkaas
-2 eetlepels walnoten (gehakt)
-olijfolie
-peper
-zout

Winterse

1. Verhit een scheutje olijfolie in een wok. Voeg de ui, look, gember, dragon en de wortelreepjes toe en roerbak 5
minuten. Voeg de pastinaakreepjes toe en bak even mee.

2. Verwijder de harde kern van de witloofstronken, halveer in de lengte en voeg toe. Roerbak enkele minuten verder.
Voeg de appelreepjes en de kruidenkaas toe en schep alles goed om. Kruid bij met peper en zout.

3. Verdeel de wok over de borden en werk af met de gehakte noten.

Over de schrijver
Reactie plaatsen
Perfect om te bakken, braden en grillen Slechts één spray is voldoende Ook handig voor het invetten van je bakvorm ...
De BBQ toppingsauzen zijn vegetarisch & veganistisch en hebben een handige hersluitbare verpakking.
Snickers Hi Protein Bar van Mars heeft dezelfde overheerlijke karamel, pinda en chocolade smaak als de gewone Snicker, maar bevat daarnaast ook 22g Eiwit per reep!...

Deze bouillon combineert de sublieme smaak die u verwacht van Sublimix met de strengste kwaliteitsnormen. Sublimix groentenbouillon bevat geteelde ingrediënten van de fijnste kwaliteit, en dat proe...