Zoete aardappel met geitenkaas
Zoete aardappel met geitenkaas
10 april 2019 
0 min. leestijd

Zoete aardappel met geitenkaas

2 personen

  • 4 zoete aardappelen
  • Bosje lente ui
  • 2 kuipjes geitenkaas
  • 2 tomaten
  • Bieslook
  • Rucola

Oven voorverwarmen op 210°C.  Borstel de zoete aardappeltjes schoon en snij ze doormidden. Leg ze op een vel bakpapier en bak ze gaar in de oven gedurende 20 minuten.  Snij de lente ui en tomaten fijn en meng deze samen met de fijngesnipperde bieslook met de geitenkaas.  Haal de aardappelen uit de oven zodra ze gaar zijn.  Laat wat afkoelen en bestrijk ze met de geitenkaasbereiding.  Dien op met wat rucola.

Over de schrijver
Reactie plaatsen
Perfect om te bakken, braden en grillen Slechts één spray is voldoende Ook handig voor het invetten van je bakvorm ...
De BBQ toppingsauzen zijn vegetarisch & veganistisch en hebben een handige hersluitbare verpakking.
Snickers Hi Protein Bar van Mars heeft dezelfde overheerlijke karamel, pinda en chocolade smaak als de gewone Snicker, maar bevat daarnaast ook 22g Eiwit per reep!...

Deze bouillon combineert de sublieme smaak die u verwacht van Sublimix met de strengste kwaliteitsnormen. Sublimix groentenbouillon bevat geteelde ingrediënten van de fijnste kwaliteit, en dat proe...