Romige groentecurry met yacon en linzenIngrediënten (fase 2)

  1. 200 g Bloemkool-broccoli mix
  2. 300 g Yacon
  3. 1 Ui
  4. 200 g Linzen
  5. 25 g currypasta
  6. 200 ml Kokosmelk
  7. 2 el kokosolie
  8. Zout en peper naar smaak

Werkwijze

Snijd de bloemkool en broccoli in kleinere roosjes. Schil en snijd de yacon in staatjes. Pel de ui en hak fijn. Giet het vocht van de linzen af. Verhit de kokosolie in een pan en fruit de ui en de currypasta. Voeg de bloemkool, broccoli en yacon toe. Bak het geheel 5 minuten. Schep regelmatig om. Voeg de kokosmelk toe en laat het geheel 10 minuten koken. Voeg een scheutje water toe als het geheel te droog wordt. Voeg tijdens de laatste 3 minuten de linzen toe. Verdeel de curry over de borden.Tip De curry is ook erg lekker in combinatie met munt

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences