Tomaat sinaasappel dressingHeerlijke dressing voor zo’n 6 grote salades. Maak je dus gewoon vooruit en doe je vervolgens in een glazen pot of fles in de koelkast (gebruikte waterfles bijvoorbeeld?). Superlekker en zo gemaakt. Ideaal tijdens Tim Torfs Fase 1, maar zeker ook daarna.

Tomaat sinaasappel dressing

Verwarm de oven voor op 200 graden. Pel de tenen knoflook, snijd de tomaten in kwarten en haal de zaadjes eruit. Leg de tomaten en de tenen knoflook met de snijkant naar boven op een bakplaat bedekt met bakpapier. Plaats vervolgens zo’n 10 tot 15 minuten in de oven tot de tomaten zacht zijn. Ontvel daarna de tomaten (pas op, heet!)

en doe de tomaten en de knoflook samen met de overige ingrediënten in een keukenmachine. Staafmixer kan natuurlijk ook! Meng het geheel tot een dressing en bewaar in een glazen pot of fles in de koelkast. Ongeveer een week houdbaar. Heerlijk over een groene salade, maar ook bijvoorbeeld bij rosbief of carpaccio!

ENJOY!

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is onderdeel van Fase 1 (Dieetfase) van het Tim Torfs dieet, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Het Tim Torfs dieet bestaat uit een uitgebalanceerd 3 Fasen voedingsplan + 2 ondersteunende voedingssupplementen + indien gewenst (online) begeleiding. Na 3 Fasen Tim Torfs dieet heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders. Geloof ons! 


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences