Afvallen en meer libido ( 2 in 1 ) dankzij deze carpaccio van peer | Instituut Tim Torfs

Afvallen en meer libido ( 2 in 1 ) dankzij deze carpaccio van peer


Een combinatie van peer, walnoten en kaas voor 2 personen

  • 1 citroen
  • 50 gram walnoten ongezouten
  • 4 rijpe peren Conference
  • 2 eetlepels olijfolie extra vierge
  • 1 eetlepel Franse mosterd
  • 1 theelepel vloeibare bloemenhoning 
  • 1 zak rucola 
  • 150 gram extra belegen kaasblokjes

Bereidingswijze

  1. Rasp de gele schil van 1 citroen en pers uit. Rooster de walnoten ongezouten in een droge koekenpan in ca. 3 min. krokant. Laat afkoelen en hak grof.
  2. Verdeel rucola over de borden en houd een klein beetje sla over voor de garnering. Schil vervolgens de rijpe peren Conference en snijd deze in de breedte in zo dun mogelijke plakjes. Verwijder het klokhuis met een schilmesje. Verdeel over de borden en besprenkel met wat citroensap.
  3. Klop een dressing van 2 eetlepels olijfolie extra vierge, 1 eetlepel Franse mosterd, 1 eetlepel citroensap, 1 eetlepel citroenrasp en 1 theelepel vloeibare bloemenhoning. Verdeel de laatst overgebleven rucola over de peer en besprenkel met de dressing.
  4. Strooi de kaasblokjes met de walnoten over de carpaccio.
Je kan je gezondheid én je relatie verbeteren met voeding

Tim Torfs


Hoe kook je asperges beetgaar? | Instituut Tim Torfs

Hoe kook je asperges beetgaar? | Instituut Tim Torfs

Hoe kook je asperges beetgaar?

ONTDEK MEER

Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

Slank met Tim Torfs

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences