een pittige combinatie voor een betere vetverbranding
- pam spray original
- 300 g kippenshoarma
- 100 ml volle yoghurt
- 4 tl rode harissa
- 1 bakje koriander (20 g), fijngesneden OF dille OF platte peterselie
- 300 g trostomaten
- 1 courgette
- olijfolie
- 200 g bloemkoolrijst
- Bak de shoarma in 5 min. gaar en bruin in wat pamspray. Schep regelmatig om. Meng ondertussen de yoghurt met de harissa en de helft van de koriander.
- Snij de tomaten en courgette in blokjes en doe ze in een kom. Voeg olie, peper en eventueel zout toe.
- Schep de shoarma uit de pan en roerbak in dezelfde pan 2 min. de bloemkoolrijst en de courgette.
- Schep op het laatste moment de tomaatjes door de bloemkoolrijst en voeg de rest van de koriander toe. Schep de shoarma erbij en serveer op een bord met de harissa-yoghurt.
Variatie
Hou je niet zo van koriander, vervang het dan door platte peterselie of dille.
|