START NU met je Tim Torfs Dieet!


Maak je goede voornemens dit jaar écht waar!

Kies voor een gezonde levensstijl als dieet!

Ben je op zoek naar een duurzame verandering in je levensstijl en gewicht? Het Tim Torfs Dieet is ontworpen om u precies dat te geven.

Bij Tim Torfs begrijpen we dat elk lichaam uniek is. Daarom bieden we een dieetprogramma dat zich richt op zowel de voeding als de mentale ondersteuning die nodig is voor een succesvol gewichtsverlies.

Ons dieetprogramma is gebaseerd op natuurlijke en voedzame voedingsmiddelen, zonder honger of vervanging van maaltijden, en belooft een aanzienlijk gewichtsverlies tussen 6 tot 33 kg binnen slechts negen weken.

Maar het gaat bij ons om meer dan alleen gewichtsverlies. We zijn er om u te begeleiden naar een betere, strakkere, maar vooral gezondere versie van uzelf. We zijn trots op onze professionele diensten, ontspannen sfeer en de passie en toewijding die we in elke kuur stoppen.

Bent u klaar om uw reis naar een betere levensstijl te beginnen? Uw eerste stap is slechts een klik verwijderd. Ga vandaag nog naar onze website en boek uw eerste consultatie. Ons team van toegewijde professionals staat klaar om u te ondersteunen op uw weg naar een gezonder leven.

Start vandaag nog met uw reis naar een gezonder leven met het Tim Torfs Dieet. Wacht niet langer en neem nu de eerste stap!

Boek nu uw eerste consultatie!

Bij Tim Torfs zorgen we voor uw gezondheid, want voor ons betekent uw succes ons succes. Laten we samen aan de slag gaan!

Met vriendelijke groet,

Het Tim Torfs Team

Ik wil een afspraak
Jeanine, 62 jaar, verloor 20 kilo. Lees hier haar succesverhaal!
Jeanine, 62 jaar, verloor 20 kilo. Lees hier haar succesverhaal!

Viandro -50kg in 8 maanden!

Viandro -50kg in 8 maanden!

Al heel mijn leven kamp ik met zwaar overgewicht, zelfs toen ik kind was. Toen Covid aanbrak ging het helemaal de verkeerde kant op. Door het telewerk en de lockdowns was er nog amper lichaamsbeweging en vlogen de kilo’s er nog sneller aan. Ik heb in het verleden verschillende diëten geprobeerd, maar niets hielp. Dankzij Tim Torfs verloor ik maar liefst 50 kilo! Van 150kg naar 100kg! Ik leerde een nieuwe levensstijl aan te nemen, mijn voedingsgewoontes aan te passen en meer te bewegen.

ONTDEK MEER

Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!