Pompoen-pastinaaksoepje


Lekker opwarmen met dit heerlijk soepje

Ingrediënten

- 2 pastinaken
- 1 kleine pompoen
- 1 ui
- Knorr soep drinkbouillon kip
- Pamspray
- Peper en zout
- 2 laurierblaadjes

Bereiding

Stoof de gesneden ui aan in Pamspray. Voeg de pastinaak en pompoenstukjes toe en stoof de groenten even aan.
Overgiet de groenten met water en breng aan de kook. Voeg kip bouillon en laurierblaadjes toe.
Laat de soep 20 minuten koken en mix deze nadien met de staafmixer. (laurierblaadjes verwijderen voor mixen)

Knorr Soep drinkbouillon kip

Healthy Crackers

Pastinaak is een heerlijke wintergroente

  1. Seizoensgebondenheid: Pastinaak is een typische wintergroente en is op zijn best in de koude maanden. Het is dus gemakkelijk verkrijgbaar en vaak tegen een gunstige prijs.
  2. Smaak: Pastinaak heeft een zoetige en nootachtige smaak, vergelijkbaar met wortels. Het is een geweldige aanvulling op hartige gerechten en biedt een unieke smaakdimensie.
  3. Voedingsstoffen: Pastinaak is een goede bron van voedingsstoffen, waaronder vezels, vitamine C, vitamine K en foliumzuur. Het kan helpen bij het behoud van een gezond immuunsysteem en een goede spijsvertering.
  4. Veelzijdigheid: Pastinaak kan op verschillende manieren worden bereid. Het kan worden geroosterd, gestoomd, gekookt, gepureerd of toegevoegd aan stoofschotels en soepen. Het kan ook worden gebruikt als vervanging voor aardappelen in puree of gratins.
  5. Lange houdbaarheid: Pastinaak kan gedurende lange tijd worden bewaard, vooral als het op een koele en donkere plaats wordt bewaard. Dit maakt het een handige groente om in de winter op voorraad te hebben.

Viandro -50kg in 8 maanden!

Viandro -50kg in 8 maanden!

Al heel mijn leven kamp ik met zwaar overgewicht, zelfs toen ik kind was. Toen Covid aanbrak ging het helemaal de verkeerde kant op. Door het telewerk en de lockdowns was er nog amper lichaamsbeweging en vlogen de kilo’s er nog sneller aan. Ik heb in het verleden verschillende diëten geprobeerd, maar niets hielp. Dankzij Tim Torfs verloor ik maar liefst 50 kilo! Van 150kg naar 100kg! Ik leerde een nieuwe levensstijl aan te nemen, mijn voedingsgewoontes aan te passen en meer te bewegen.

ONTDEK MEER

Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!