Gratis: de Nieuwste Tim Torfs Recepten

Image description

Noedels met kokosmelk en rode curry

Een gerechtje boordevol groentenIngrediënten200g noedels1 courgette1 rode paprika200g kipfilet200ml kokosmelk2 eetlepels rode currypasta100g cashew...

ONTDEK MEER

 

Jammer dat je deze heerlijke Ovenschotel met verse spinazie en zalm niet eerder ontdekte!

Makkelijk, snel en lekker gerechtjeIngrediënten2 zalmmoot200 g verse spinazieEen handvol cherrytomaatjes100 g kruidenkaas (bijv. Boursin)Peper en z...

ONTDEK MEER

 

Carpaccio van rode biet

Laat de zon maar komen met dit kleurrijk gerecht.IngrediëntenVoorgekookte rode bieten2 handjes rucola2 eetlepels pijnboompitten4 eetlepels crème ba...

ONTDEK MEER

Havermout met fruit en noten

Een recept voor een gezond havermoutontbijtIngrediënten50 gram havermout200 ml amandelmelk1 banaanHandvol blauwe bessenHandvol noten (bijv. amandel...

ONTDEK MEER

 

Wat is het Tim Torfs Dieet?

Het Tim Torfs dieet is een bekend en succesvol afslankprogramma dat belooft een aanzienlijk gewichtsverlies te bewerkstelligen binnen een tijdsbestek van negen weken. Het programma staat beter bekend als 'Slank in 9 weken' en combineert een voedingsplan met supplementen en begeleiding.

Het Tim Torfs dieet werkt volgens een duidelijk 3-fasenplan:

  1. Fase 1: Dieetfase - Deze fase duurt 9 weken. Het dieet combineert voedingsplannen, supplementen en begeleiding. Er zijn weekmenu's, een overzicht van het dieet en een handige boodschappenlijst. Enkele voorbeeldrecepten zijn frisse limoengarnalen met courgetti, kruidenomelet, en courgette stoofpotjes.
  2. Fase 2: Stabilisatiefase - Gedurende een periode van 21 dagen wordt het dieet langzaam aangevuld om het gewicht te stabiliseren en te voorkomen dat je weer aankomt, zo wordt het zogenoemde jojo-effect voorkomen.
  3. Fase 3: Levensfase - Deze fase gaat vooral om het vinden van een balans die bij jou past en leert je hoe je de rest van je leven gezonde keuzes kunt maken.

Het unieke aan dit dieet is dat het geen gebruik maakt van shakes of vervangmaaltijden. In plaats daarvan leert het je om gezonde, voedzame maaltijden te eten die verzadigen. Door de combinatie van voedzaam voedsel en begeleiding belooft het Tim Torfs dieet een gewichtsverlies van 6 tot 33 kg binnen negen weken.

START NU met je DIEET - klik hier!
Slank in 9 weken met Tim Torfs
Slank in 9 weken met Tim Torfs

Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!